Els santcugatencs ja poden accedir a informació municipal des d'un quiosc multimèdia


  • Comparteix:

El primer quiosc multimèdia està situat a la plaça de Lluís Millet

El primer quiosc multimèdia està situat a la plaça de Lluís Millet

Sant Cugat compta des d'aquest dimecres amb el primer Quiosc d'Informació Multimèdia (QIM). Situat a la plaça de Lluís Millet i en fase de proves, vol ser una eina per apropar l'administració al ciutadà per mitjà de la comunicació digital. Aquest gener se n'instal·laran tres més, a les places dels Quatre Cantons, d'Octavià i de Victòria dels Àngels.

Aquests quioscos funcionaran gràcies a les tecnologies de la informació i de la comunicació, i es convertiran en un nou canal ciutadà interactiu. D'aquesta manera, els santcugatencs podran fer tràmits en línia, consultar l'estat d'expedients, descarregar formularis o comprar entrades, per mitjà d'una pantalla tàctil.

El regidor de Comunicació, Innovació i Serveis Interns, Jordi Puigneró, ha explicat que aquesta nova eina afavorirà l'Ajuntament, els ciutadans i també les entitats de la ciutat.

Jordi Puigneró

No només l'Ajuntament utilitzarà aquests quioscos per donar a conèixer informació del consistori. Les entitats també se'n podran aprofitar.





Els nous quioscos, segons Puigneró, seran com uns 'caixers automàtics' que permetran fer tràmits amb l'Ajuntament, sense haver de desplaçar-se a la Casa de la Vila.

Els QIM serviran també per adquirir entrades dels espectacles del Teatre-Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.