Cugat.cat sorteja cinc entrades dobles per a la revetlla de Cap d'Any


Temes relacionats

Sant Cugat donarà pas al 2011 amb una festa a la ZEM Rambla del Celler (23/des/10)


  • Comparteix:

El PAV acull la revetlla de Cap d'Any

El PAV acull la revetlla de Cap d'Any

Cugat.cat sorteja, dimecres vinent, cinc entrades dobles per assistir a la revetlla de Cap d'Any del PAV2 de la Rambla del Celler. El sorteig es farà a dos quarts d'una del migdia al magazín 'Sant Cugat a fons' entre els participants que hagin escrit, al mur del Facebook de musicals de Cugat.cat, el nom d'un grup local. Els punxa-discos Buenavista i Perotútehasvisto seran els encarregats de donar ritme musical a una festa amb pop i electrònica amb cançons d'artistes com Lady Gaga, Kesha, Joy Division, New Order i Artic Monkeys.

La cap de musicals de Cugat.cat, Jèssica Sotodosos, ha explicat com es donarà a conèixer el resultat del sorteig als guanyadors.


Jèssica Sotodosos

Per informar els guanyadors posarem un comentari en el seu mur per posar-nos d'acord sobre com fer-los entrega de les entrades.


La darrera nit de l'any, portarà música ballable i coneguda, per a tots els públics, i que està especialment pensada per als joves de més de 16 anys. Aquesta festa està organitzada per l'Ajuntament i compta amb la col·laboració del grup multimèdia Cugat.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.