Els locals de Sant Cugat acomiaden el 2010 amb multitud d'ofertes d'oci


  • Comparteix:

El Sant Sam serà un dels locals que oferirà música i festa fins altes hores de la matinada

El Sant Sam serà un dels locals que oferirà música i festa fins altes hores de la matinada

Els bars musicals, discoteques i restaurants de Sant Cugat completaran l'oferta local per l'entrada d'any amb diferents propostes. La revetlla d'aquests locals oferirà des d'orquestres i grups en directe a punxadiscos i música enllaunada per a tots els gustos. No hi faltaran el cava, el clàssic cotilló i, fins i tot, l'esmorzar per acomiadar el 2010 amb alegria i donar la benvinguda al 2011.

La Casa Amparito, a l'avinguda Rius i Taulet, ha exhaurit les 200 entrades per un sopar de cap d'any que estarà amenitzat per una orquestra en directe. Després de les campanades, a Casa Amparito hi haurà festa amb discjòquei.

El Terra Dolça celebrarà l'inici del 2011 amb una sessió de discjòquei i La Carpa ha confiat a Hotel Cochambre el concert de la nit de cap d'any, que inclourà bossa de cotilló, una copa de cava i esmorzar quan es faci de dia.

El Cafè Auditori ofereix l'espai del cafè i el vestíbul de l'entrada del Teatre-Auditori per a tots aquells que s'hi vulguin sumar. El director del cafè, Jordi Grau, ha explicat què hi trobaran els que celebrin la festa en aquest equipament.


Jordi Grau

La festa del Café Auditori inclou amb l'entrada, dues consumicions, una copa de cava, el cotilló i l'esmorzar.



El Sant Sam no ofereix cap espectacle especial però sí que comptarà amb algunes bones opcions per als seus clients aquest divendres de cap d'any. L'encarregada del local, Lydia Méndez, ha destacat que mantindran el preu de les copes i no cobraran entrada. Són declaracions a Cugat.cat.


Lydia Méndez

Obrirem fins a les sis del matí, sense cobrar entrada i amb les copes al mateix preu.



La Bohèmia tampoc no cobrarà entrada i oferirà, a partir de passada la mitjanit, música i karaoke per als santcugatencs que vulguin passar les primeres hores del 2011 en aquest local de l'avinguda de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.