L'EMD de Valldoreix i el Col·lectiu d'Artesans signen un conveni de 6.000 euros per afavorir el comerç


Temes relacionats

La Fira d'Artesans arrenca amb bon peu pel canvi d'ubicació i el bon temps (18/des/10)

Els artesans de Valldoreix confien en Nadal per augmentar vendes ( 4/des/10)


  • Comparteix:

Parades dels artesans a Valldoreix

Parades dels artesans a Valldoreix

L'EMD de Valldoreix signa un conveni amb el Col·lectiu d'Artesans per promocionar el comerç artesà de la vila. L'objectiu de l'acord és aconseguir ser un referent de l'artesania catalana. Per aquesta raó, el conveni tindrà un pressupost de 6.000 euros que es destinarà a tríptics i plafons explicatius de les tècniques artesanes, a més de l'actualització del col·lectiu en matèria de noves tecnologies.

Els diners d'aquest conveni, la meitat dels quals provenen d'una subvenció de la Diputació de Barcelona, s'invertiran en diverses activitats per promocionar el comerç local. Difondre les dates de les fires d'artesans, publicitar les activitats del col·lectiu i la digitalització de l'entitat són alguns dels objectius principals de l'acord.

Altres iniciatives que també es contemplen són la creació d'una pàgina web del Col·lectiu d'Artesans i l'actualització del seu logotip. Amb totes aquestes actuacions es pretén que els artesans de Valldoreix assoleixin un nivell d'excel·lència que els permeti ser un referent en l'artesania catalana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.