Els 'ecoxocs' i les rondalles de Nadal captiven els santcugatencs més petits el dia de Sant Esteve


  • Comparteix:

Prop d'una trentena de nens han escoltat les rondalles de Nadal de l'envelat

Prop d'una trentena de nens han escoltat les rondalles de Nadal de l'envelat

Els 'ecoxocs' i les rondalles de Nadal han fet gaudir a petits i grans del dia de Sant Esteve. Aquest diumenge, els infants santcugatencs que s'han concentrat a la plaça d'Octavià han participat i han tret el millor dels seus somriures amb les activitats que ha organitzat, especialment pensades per a ells, l'envelat d'enguany. Mira aquest reportatge a Cugat tv

Uns autos de xoc sostenibles, construïts sense motor i conduïts amb els peus dels propis conductors han estat l'èxit de l'envelat d'aquest diumenge 26 de desembre. Molts infants santcugatencs s'han concentrat a la plaça d'Octavià i han fet cua per poder jugar amb aquests vehicles tan particulars. El conductors no han estat tan sols els nens i les nenes, sinó que també els pares els han acompanyat, gaudint d'una activitats per a tota la família. La carpa de l'envelat ha acollit, també, les rondalles de Nadal, on prop d'una trentena d'infants i els seus respectius pares han gaudit de l'espectacle.

Aquestes eren algunes de les opinions dels petits que han passejat aquest matí per l'envelat.

Bateria nens

M'agraden els auto xocs. / He vingut a veure un conte de nadal. / M'ho passaré molt bé. / Estic esperant per poder pujar als autos de xocs i després escoltaré uns contes.






L'envelat estarà instal·lat a la plaça d'Octavià fins el proper dia 3 de gener.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.