Una festa al PAV2 dóna la benvinguda al 2011


Temes relacionats

Cugat.cat sorteja cinc entrades dobles per a la revetlla de Cap d'Any (26/des/10)

Esther Salat: 'Les instal.lacions estan preparades per a un esdeveniment com aquest' (26/des/10)

Sant Cugat donarà pas al 2011 amb una festa a la ZEM Rambla del Celler (23/des/10)


  • Comparteix:

El PAV 2 es converteix en una gran discoteca per cap d'any

El PAV 2 es converteix en una gran discoteca per cap d'any

Sant Cugat dóna la benvinguda al 2011 amb una revetlla al PAV2 de la Rambla del Celler. La festa de l'última nit de l'any portarà música ballable i coneguda, on destacarà el pop i l'electrònica amb cançons d'artistes com Lady Gaga, Kesha i Artic Monkeys. La festa, organitzada per l'Ajuntament i amb la col·laboració de Cugat.cat, va adreçada a joves majors de 16 anys i donarà el tret de sortida a dos quarts d'una de la matinada.

Els punxa-discos Buenavista i Perotútehasvisto són els encarregats de donar ritme musical a una festa que té un aforament per a 800 persones.

L'any passat no es va poder celebrar la festa de cap d'any al PAV2 per un canvi de normativa. La regidora d'Educació i Joventut, Esther Salat, ha explicat que ara l'espai ja està condicionat i ha indicat que les millores permetran ampliar els usos de les instal·lacions.

Esther Salat

Ara l'equipament està preparat per acollir actes esportius i també espectacles de gran format i festes com aquesta o carnestoltes.


Les entrades tenen un preu de 24 euros a taquilla i tothom que tingui la T-Jove gaudirà d'un descompte. Està previst que la celebració s'allargui fins a dos quarts de sis del matí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.