La Federació de Comerciants confia a igualar les xifres de venda de l'any passat


  • Comparteix:

Eix comercial de la ciutat

Eix comercial de la ciutat

El president de la Federació d'Associacions de Comerciants de la ciutat, Josep Lluís Galvany, fa un balanç positiu del que portem de campanya de Nadal, malgrat la crisi econòmica. Galvany confia que s'arribarà al volum de vendes de l'any passat però ha explicat que les compres s'han centrat enguany en articles de menys valor econòmic.

El president de la federació considera que, tot i la crisi, es pot arribar a les xifres de venda de la campanya de Nadal de l'any passat. Són declaracions a Cugat.cat.


Josep Lluís Galvany

Jo crec que podrem arribar a les xifres de vendes de l'any passat.




Galvany ha explicat que la crisi s'ha notat sobretot en el valor dels articles venuts, que enguany són, segons ha afirmat, de menor import.



Josep Lluís Galvany

Els comerciants diuen que el valor del que es ven és menor. Per tant, es necessita vendre més per moure el mateix volum de diners.




Pel que fa als dies de festa en els quals els comerços han obert les seves portes, Galvany ha destacat que són més beneficiosos per als centres comercials que per als comerços de la ciutat. Per Galvany, la gent té tendència a anar més a les grans superfícies aquest tipus de dates.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.