Els fumadors compleixen la llei antitabac als bars i restaurants de la ciutat


Temes relacionats

La normativa contra el tabac: un incentiu per deixar de fumar? ( 3/gen/11)

Marcos: 'La llei antitabac és un motiu més per deixar de fumar' ( 2/gen/11)

Josep Baeta: 'La llei antitabac serà un problema molt gros' (28/des/10)

El Gremi d'Hostaleria de la ciutat, contrari a la llei antitabac (27/des/10)

Carles Martí: 'La llei antitabac ens acosta a Europa' (27/des/10)

Els estancs esperen amb incertesa els efectes de la llei antitabac (27/des/10)

La llei antitabac prohibirà fumar en tots els locals santcugatencs tancats a partir de l'any vinent (22/oct/10)


  • Comparteix:

La llei antitabac s'està complint sense incidències als bars i restaurants santcugatencs. En el primer dia laborable d'aplicació, els propietaris d'aquests establiments han assegurat a Cugat.cat que els clients estan respectant la mesura que prohibeix fumar a l'interior d'aquests locals i han notat una major presència de fumadors a les terrasses dels bars durant aquest dilluns. Els clients fumadors han acceptat amb resignació la nova normativa i, en alguns casos, la veuen com una oportunitat per deixar el tabac.

Els clients dels bars i restaurants de Sant Cugat consultats per Cugat.cat estan seguint al peu de la lletra la mesura que prohibeix fumar a l'interior d'aquests locals. Cambrers i propietaris han explicat que els clients estan complint amb normalitat la modificació de la llei antitabac.

Cambrers i propietaris

Els clients es queixen però no ha marxat ningú. / Els fumadors esmorzen més ràpid per sortir a fumar.


Els propietaris han indicat que, a partir d'ara, tots els bars i restaurants competiran en igualtat de condicions i la qualitat dels productes tindrà més pes en l'elecció del local per part dels clients.

Els no-fumadors afirmen que serà un plaer esmorzar o dinar a un restaurant sense empassar-se el fum del client del costat. En declaracions a Cugat.cat, els no-fumadors celebren la nova llei.

No-fumadors

Ho trobo perfecte, el fum molestava molt i ens feia fumadors passius. / Sortir del local fent bona olor és molt agradable.



Els més afectats per la mesura, els fumadors, es resignen al compliment de la llei i entenen que el seu vici no ha de perjudicar la resta de població. Alguns fumadors interpreten la mesura com una oportunitat per deixar de fumar.

Fumadors

Accepto la llei perquè els cambrers estaven sotmesos al fum dels clients. / Em sembla fantàstic. Potser així deixem el vici.



Restauradors, fumadors i no-fumadors coincideixen, això sí, en la necessitat d'instal·lar més papereres al carrer per evitar que les cigarretes acabin a terra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.