El programa 'Sant Cugat m'estima' arriba a 300 nens a través dels casals d'estiu


  • Comparteix:

Les tres bessones han acostat el civisme als petits.

Les tres bessones han acostat el civisme als petits.

Tres-cents nens i nenes han participat a les activitats del programa 'Sant Cugat m'estima' que l'Ajuntament ha realitzat als casals d'estiu i el centre ASDI. El consistori ha valorat positivament el resultat de la iniciativa, que ha permès als nens practicar actituds cíviques a través d'activitats didàctiques.

Durant l'estiu, nens de 3 a 11 anys han gaudit d'un ampli ventall d'activitats. Aquest any, l'Associació de DisminuÏts Psíquics i Físics s'ha incorporat amb èxit a aquest programa que vol fomentar el civisme entre els més menuts.

La regidora d'Acció Cívica, Marta Subirà, ha recordat la necessitat d'aplicar el programa 'Sant Cugat m'estima' a aquests casals:

Marta Subirà

Creiem que la millor manera d'inculcar actituds cíviques és a través dels nens


A banda d'aquests jocs, els petits també escrit les seves pròpies històries, i jugar amb el puzzle i les làmines de 'Les Tres Bessones'. Segons Subirà, les aventures de l'Anna, la Teresa i l'Helena són un bon reclam pels nens a l'hora d'aprendre bons comportaments:

Marta Subirà

'Les tres bessones' és un reclam pels més petits a l'hora de estudiar els bons comportaments


El programa 'Sant Cugat m'estima' s'ha realitzat al centre ASDI i als casals de Sant Cugat, Valdoreix, Les Planes, La Floresta i Mira-Sol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.