Una gran varietat de propostes omplen els carrers de la ciutat el primer diumenge de l'any


  • Comparteix:

La fira d'artesania torna un any més a la ciutat

La fira d'artesania torna un any més a la ciutat

El primer diumenge de l'any arriba ple d'ofertes per a tots els gustos. Mostres d'art i d'artesania, jocs infantils, màgia, teatre i música ocuparan els diferents espais de la ciutat amb especial atenció a la darrera jornada del Quinto de Nadal. Activitats per a grans i petits des de les deu del matí i fins a ben entrada la nit.

La tradicional fira d'artesania arriba puntualment a la ciutat aquest diumenge i romandrà a la plaça del Rei fins dimecres. A partir de les deu del matí, els santcugatencs podran trobar les paradetes de sempre, obertes fins a les nou del vespre.

També a les deu del matí, al carrer de Santiago Rusiñol, Firart organitza una mostra d'art al carrer amb pintures, escultures, gravats i fotografies. Una hora més tard, a les onze del matí i fins a les dues del migdia, la capella de Sant Domènec obre les seves portes a tots els públics.

La plaça d'Octavià, epicentre dels actes d'aquest Nadal a la ciutat, ofereix, també a partir de les 11 del matí fins a les dues del migdia i de cinc de la tarda a vuit el vespre, els joves de carrer 'Colors de Monstre' de la mà de Tombs Creatius.

Al punt del migdia, el Museu de Sant Cugat ofereix la visita guiada a l'exposició 'Oració, treball i poder'. Es tracta d'una activitat per a tots els públics. A tocar del museu, però en aquest cas a l'Envelat de la plaça d'Octavià, el Mag Charlie portarà el seu espectacle en el 'Matí de Màgia' organitzat per l'Ajuntament de dotze a una del migdia. Es tracta d'una activitat recomanada per a infants de més de cinc anys i que es repeteix també a la una de la tarda.

A dos quarts d'una del migdia, l'Associació Cultural El Siglo organitza el primer vermut-concert de l'any amb l'actuació de Marco Llano Trio.

Ja a la tarda, a partir de les cinc i també a les sis i set, es fa la instal·lació-projecció 'Lupita Mundi, un desig anomenat realitat' amb l'Associació Mama Latido. Aquesta activitat està recomanada per a majors de sis anys i forma part del programa Bibliomón 'Dret a l'habitatge i a la ciutat'. La cita, a la plaça d'Octavià.

L'espai de l'Envelat ofereix, a partir de les sis de la tarda, l'obra 'L'illa d'en Tresot' amb la companyia La Pera Llimonera. Ho organitza l'Ajuntament per a majors de sis anys i té un preu de tres euros.

També a partir de les set de la tarda, arriba a l'escola Joan Maragall la darrera jornada del tradicional Quinto de Nadal, que tancarà portes fins el Nadal vinent. Organitza Acció Cultural Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.