Els peatges de Sant Cugat, un 3,7% més cars amb el nou any


  • Comparteix:

Túnels de Vallvidrera

Túnels de Vallvidrera

Els peatges de les vies que passen pel terme municipal de Sant Cugat augmenten un 3'7% de mitjana les seves tarifes a partir del 2011. El departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat ha aprovat aquest dijous una revisió anual de les tarifes dels peatges catalans, entre els quals hi ha el tram de la C-16 que passa per Sant Cugat i Terrassa, i el dels Túnels de Vallvidrera.

D'aquesta manera, el tram de la C-16 que va de Sant Cugat a Terrassa incrementa el cost del peatge d'1'02 a 1'06 euros de dilluns a divendres, un 3'9%, i d'1¡85 a 1'92 euros dissabtes i festius, el que suposa un 3'78%. El peatge dels Túnels de Vallvidrera també veurà incrementat el seu cost a partir del gener en un 3,64%, que en xifres totals suposa una pujada de 10 cèntims, ja que passarà de 2'74 a 2'84 euros en dies i hores vall, excepte pels Vehicles d'Alta Ocupació (VAO). Pel que fa a les hores punta, la despesa serà de 3'19 euros, 11 cèntims més que el 2010.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.