El nivell de vendes de tabac es manté als estancs de Sant Cugat


Temes relacionats

Els estancs esperen amb incertesa els efectes de la llei antitabac (27/des/10)


  • Comparteix:

Els estanquers creuen que la llei perjudicarà principalment els bars

Els estanquers creuen que la llei perjudicarà principalment els bars

Els estancs de Sant Cugat mantenen el nivell de vendes de tabac, tot i l'aplicació de la nova llei. Tots els estancs de la ciutat han confirmat a Cugat.cat que durant els primers dies de l'any no han notat els efectes de la nova mesura que prohibeix fumar a tots els bars, restaurants i espais públics tancats. Els estanquers han indicat que l'única decisió que provocaria una forta caiguda del consum de tabac seria un increment desmesurat del preu i han coincidit que aquesta llei perjudicarà principalment la restauració.

La propietària de l'estanc Cal Crispín, Teresa Giménez, ha explicat que la llei de moment no ha afectat les seves vendes de tabac i ha indicat que els clients es queixen però continuen comprant.

Teresa Giménez

Pel que veig a l'estanc, les vendes es mantindran. Els clients es queixen però continuen fumant.



Una treballadora de l'estanc Monestir, Eva Robert, apunta que s'ha incrementat la venda de tabac de picadura. Robert explica que aquesta llei pot canviar els hàbits d'alguns fumadors.

Eva Robert

Hi ha molts fumadors que combinen el tabac normal amb el tabac de picadura.



Els estanquers de la ciutat indiquen que la llei potser canviarà els llocs on els fumadors encendran les seves cigarretes. No obstant això, tots coincideixen que només una important pujada del preu del tabac provocaria que molts consumidors es plantegessin deixar de fumar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.