Intermón recull més de 277.000 euros a Sant Cugat entre el 2009 i el 2010


  • Comparteix:

Imatge de la botiga d'Intermón Oxfam a Sant Cugat

Imatge de la botiga d'Intermón Oxfam a Sant Cugat

Els socis santcugatencs d'Intermón Oxfam van aportar més de 277.300 euros durant l'exercici 2009-2010 que van ser destinats en la seva majoria a pal·liar els efectes del terratrèmol d'Haití d'ara fa un any. L'ONG ha fet públiques aquestes dades en el marc de la Setmana de la Transparència, que se celebra a nivell mundial, amb la qual l'entitat vol donar a conèixer quines han estat les seves accions.

Enguany, les xifres provenen del període comprès entre el juliol de 2009 i el 31 de març del 2010 per unificar les dades i els calendaris d'Intermón i d'Oxfam. L'entitat compta amb 240.814 afiliats arreu del món, dels quals 1.287 són santcugatencs. A nivell mundial l'entitat ha gestionat uns 54,6 milions d'euros.

El coordinador del comitè local, Ton Marimon, ha valorat aquestes xifres a Cugat.cat.

Ton Marimon

No ens podem queixar. Hi ha hagut una davallada però no tant com esperàvem. A més, la majoria dels nostres ingressos provenen de particulars.



Gran part d'aquests diners s'han destinat a pal·liar els efectes del terratrèmol d'Haití. Aquesta intervenció s'organitza en dos eixos: la recuperació de les víctimes i un programa de prevenció contra la propagació del còlera.

Una xerrada a càrrec d'una persona provinent del país caribeny dibuixarà la situació actual de l'illa el quart dilluns de gener a la Casa de Cultura



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.