Les Planes homenatja mossèn Pere


  • Comparteix:

Mossèn Pere ha rebut aquest diumenge l'homenatge dels veïns de les Planes, que l'han volgut felicitar pel seu 75è aniversari i pels 40 anys que fa que treballa per la gent del barri. Molta il·lusió han servit per omplir la pista esportiva de les Planes, on també hi ha acudit una representació del seu poble natal Pacs, del districte barceloní de Sarrià, i l'alcalde de Sant Cugat, així com amics i familiars.

Emocionat i sorprès malgrat que tenia algunes sospites que s'en preparava una de grossa. Així s'ha mostrat mossèn Pere, que una vegada més ha donat una mostra del seu sentit de l'humor.

Mossén Pere

Alguna filtració si però no m'ho imaginava però he fet un truc, és com si mirés el 'Cor de la Ciutat'. Vosaltres sou el cor de les Planes i que sou el meu cor.


De la seva banda l'alcalde ha destacat la figura del mossèn i l'estimació que amb aquest acte li ha mostrat la seva gent.

Lluís Recoder

Li ha passat el que diuen perquè ha donat molt i també rep moltíssim.


Els veïns de les Planes han preparat actuacions bastoneres, capgrossos, gegants, poesia i cant coral, així com una missa amb Mossèn Jordi Piqueres del bisbat. Diversos regals i un aperitiu han allargat la festa fins la tarda.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.