Inici de rebaixes amb bones previsions dels comerciants


  • Comparteix:

Els comerciants creuen que aquestes rebaixes seran positives

Els comerciants creuen que aquestes rebaixes seran positives

Els comerciants santcugatencs veuen amb bons ulls l'arribada de les rebaixes d'hivern que han començat aquest divendres i preveuen igualar les vendes del gener de 2010. El president de la Federació d'Associacions de Comerciants de la ciutat, Josep Lluís Galvany, ha destacat les bones vendes d'aquest Nadal i espera que durant aquestes rebaixes acabin de liquidar el material que els queda.

La crisi no fa que els comerços santcugatencs perdin la il·lusió davant les rebaixes. Les bones vendes d'aquests dies de Nadal han fet que els comerciants de la ciutat comencin amb ganes les rebaixes i en tinguin bones perspectives. És el president de la Federació d'Associacions de Comerciants, Josep Lluís Galvany.

Josep Lluís Galvany

Calculem com l'any passat. Aquest any s'ha venut bastant bé a les festes de Nadal. Esperem enllestir la resta de gènere.


Malgrat que la crisi s'ha fet present, les vendes han estat positives i, per això, els comerciants de la ciutat esperen igualar, les xifres aconseguides durant les rebaixes del passat 2010. No obstant això, Galvany considera que és massa d'hora per parlar i assegura que les conclusions reals es veuran el proper mes de març, amb el final de les rebaixes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.