L'AEU pensa en el Teatre la Unió com a seu estable de les seves activitats


  • Comparteix:

Marc Plens, als estudis de Cugat.cat

Marc Plens, als estudis de Cugat.cat

L'Aula d'Extensió Universitària per a la Gent Gran (AEU) demanarà a l'Ajuntament un espai on dur a terme les seves activitats de manera estable. L'entitat pensa que el Teatre la Unió cobriria les necessitats tant d'aforament com d'ubicació, ja que es troba al centre de la ciutat. L'associació vol sol·licitar una trobada amb l'alcaldessa per intentar trobar una solució estable.

Actualment, l'AEU reparteix les seves activitats entre el seu local al carrer Dos de Maig, l'Arxiu Nacional de Catalunya (ANC), el Trade Center i el Teatre-Auditori. Sovint, alguns d'aquests espais queden petits, a part que la itinerància de les activitats causa inconvenients als usuaris de l'entitat.

El president de l'entitat, Marc Plens, ha explicat al magazín 'Sant Cugat a fons' que l'Ajuntament ja està al corrent de les necessitats de l'associació.

Marc Plens

Ens agradaria una sala alternativa de 300 o 400 persones. Ja n'hem parlat amb l'Ajuntament.




La direcció de l'AEU té previst demanar una trobada amb l'alcaldessa, Mercè Conesa, per fer-li arribar les seves peticions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.