L'Oficina d'Atenció a l'Empresa arriba a les 5.000 consultes en un any i mig


  • Comparteix:

L'Oficina registra unes 12 consultes al dia

L'Oficina registra unes 12 consultes al dia

L'Oficina d'Atenció a l'Empresa (OAE) de l'Ajuntament, que informa i canalitza els tràmits d'empresaris i emprenedors al consistori, arriba al seu any i mig de vida amb 5.000 consultes registrades. El responsable de promoció econòmica del consistori, Carles Brugaroles, creu que l'oficina està funcionant 'molt bé' ja que aconsegueix 'no marejar' les persones que tenen dubtes o volen obrir un negoci.

Segons Brugaroles, l'oficina acull consultes en matèria de gestió d'empreses que ja estan en marxa i de persones que es plantegen obrir un nou negoci. Un cop s'ha fet la demanda, l'oficina facilita informació sobre el tema en concret i redirecciona la consulta o el tràmit a l'àrea corresponent del consistori, si s'escau. Així, s'intenta simplificar la relació entre el món empresarial i l'administració local, canalitzant tot el procés a través de l'OAE.

El responsable de promoció econòmica de l'Ajuntament ha destacat la importància de l'oficina durant el magazín 'Sant Cugat a Fons'.

Carles Brugaroles

Si no existís l'oficina, les consultes requeririen moltes més visites i temps. Amb l'OAE aconseguim no marejar.





L'OAE fa de 10 a 12 atencions diàries sense cita prèvia a l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.