L'ampliació de l'escola de música s'enllestirà a l'abril


Temes relacionats

Adjudicada de nou l'ampliació de l'Escola Victòria dels Àngels, aturada des de fa 20 mesos ( 5/set/09)


  • Comparteix:

L'ampliació de l'Escola Municipal de Música, que convertirà l'equipament en conservatori de grau mitjà, estarà enllestida a l'abril, segons les previsions de l'Ajuntament. Ho ha anunciat aquest divendres l'alcaldessa, Mercè Conesa, durant una visita d'obres a l'edifici de dues plantes que comptarà amb 14 sales d'estudi, una aula d'informàtica, una sala d'assaig per a orquestra i una biblioteca. Les obres han suposat una inversió de dos milions i mig d'euros.

Amb l'inici del proper curs, el conservatori ja funcionarà a ple rendiment. L'oferta formativa del centre oferirà les especialitats de cant, piano, guitarra, saxo, flauta de bec i instruments propis d'una orquestra simfònica clàssica.

Mercè Conesa ha explicat que, amb aquesta ampliació, s'assoleix un objectiu llargament perseguit.

Mercè Conesa

A la nostra ciutat hi ha una demanda musical molt forta. Poder oferir el grau és assolir un objectiu perseguit durant anys.




L'edifici compta amb una planta baixa i una planta semisoterrada on s'allotjaran les aules d'estudi i una sala polivalent. Aquest espai, de 180 metres quadrats, s'adequarà tècnicament per ser utilitzat com a sala d'assaig i sala d'espectacles amb públic limitat a 80 persones.

El nou edifici consta d'uns 2.000 metres quadrats creat en paral·lel a l'actual escola de música i encarat cap al Parc de l'Arborètum. La distribució crearà un espai obert que permetrà la celebració d'actes a l'aire lliure.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.