El tercer sector planteja a Conesa les seves prioritats socials


Temes relacionats

La informació sobre les malalties mentals, més a prop dels santcugatencs ( 8/oct/10)


  • Comparteix:

Trobada dels representants del tercer sector

Trobada dels representants del tercer sector

Les entitats del tercer sector demanen a la nova alcaldessa, Mercè Conesa, que a les places d'aparcament per a discapacitats s'incloguin les matrícules dels vehicles. Els representants d'aquestes associacions també reclamen més espais públics per fer-hi tallers. Aquestes són algunes de les peticions que adrecen a l'alcaldessa les taules de participació de l'àmbit sociosanitari de la ciutat, que valoren positivament la línia 'continuïsta' que vol seguir Mercè Conesa en matèria de polítiques socials, amb el relleu de Carmela Fortuny per Susanna Pellicer.

Conesa ha presentat a les entitats del tercer sector la que serà la nova tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer, en substitució de Carmela Fortuny. Les diverses taules sectorials de participació s'han mostrat satisfetes amb la feina feta fins ara i han avalat el relleu. Així ho ha explicat una de les membres de la Taula de mobilitat reduïda i de la Taula de malalties neurològiques, Cristina Urriza.

Cristina Urriza

Estem molt contents per la Carmela perquè treballarà per tota Catalunya. També estem segurs que tot anirà molt bé amb la Susanna Pellicer.


L'alcaldessa ha promès 'continuïsme' en matèria de serveis socials, un missatge ben rebut per les entitats; que, tot i això, han exposat les seves demandes i reclamacions. La Taula de mobilitat reduïda ha demanat a Conesa que s'apliqui la nova normativa d'accessibilitat en comerços i, sobretot, que les places d'aparcament per a discapacitats tinguin escrita la matrícula del cotxe del seu propietari.

Rafael Caballero, membre de la Taula de mobilitat reduïda, ha explicat les seves peticions.

Rafael Caballero

Li demanaria que solucionés el tema de la matrícula a l'aparcament. Sant Cugat és l'únic poble que no la té.



La Taula de malalties neurològiques també ha comentat algunes peticions que farien a l'alcaldessa, Mercè Conesa. Esteve Sala, membre d'aquesta taula, ha fet saber les peticions del col·lectiu.

Esteve Sala

Sempre hi ha coses que es poden millorar. Nosaltres necessitem espai per fer les activitats i tenir més suport econòmic, tot i que és difícil.




Tot i això, la majoria d'entitats s'han mostrat satisfetes amb la feina feta i esperen que amb la nova tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer, els serveis socials continuïn millorant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.