Sigma ja proporciona serveis tecnològics al 20% de les universitats públiques


Temes relacionats

Inaugurada oficialment la Sigma Software Factory Learning (17/des/10)


  • Comparteix:

La 'Factory' ja compta amb 80 alumnes en pràctiques

La 'Factory' ja compta amb 80 alumnes en pràctiques

La companyia santcugatenca Sigma Gestió Universitària ja dóna servei al 20% de les universitats públiques de l'Estat espanyol. El consorci, que proporciona eines tecnològiques a deu centres universitaris, comença l'any amb l'objectiu d'associar-se amb dos més. Adaptar-se a les necessitats de l'Espai Europeu d'Educació Superior i inaugurar dues noves seus són altres reptes de l'associació per aquest 2011.

La companyia Sigma Gestió Universitària, establerta des de fa tres anys a la ciutat, proporciona solucions informàtiques a 10 de les 47 universitats públiques de tot l'Estat espanyol, com la Pompeu Fabra, l'Autònoma de Barcelona i la Carlos III de Madrid i n'incorporarà dues més aquest any, segons ha avançat el diari 'Avui' aquest dissabte. A més, també dóna servei a dos centres universitaris privats.

Sigma Gestió Universitària és una entitat sense ànim de lucre formada per universitats de tot l'Estat espanyol que crea respostes tecnològiques a les necessitats de gestió i administració dels centres. El passat desembre el consorci va ampliar en 1250 metres quadrats la Software Factory Learning Center al Polígon de Can Sant Joan, un centre d'aprenentatge que permet a estudiants d'informàtica provinents de formació professional realitzar pràctiques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.