Un santcugatenc d'origen tunisià demana a l'oposició unitat nacional en el govern


  • Comparteix:

Disturbis a una de les manifestacions de Tunis / Font: 3cat24

Disturbis a una de les manifestacions de Tunis / Font: 3cat24

El santcugatenc d'origen tunisià Bader Maamri demana a les forces opositores al partit de Ben Ali que uneixin forces per crear un govern d'unitat nacional fins que es convoquin eleccions. Segons Maamri, el país ha fet un pas per iniciar una democràcia i assegura que Tunísia arribarà fins on vulgui el seu poble. La situació social del territori és preocupant i precària, tal com destaca el santcugatenc, ja que moltes persones no poden accedir als aliments bàsics ni sortir al carrer i les comunicacions són molt complicades.

Les protestes a Tunis, la capital de Tunísia, continuen. Els opositors demanen, ara, que el partit que està al capdavant del règim, la Reagrupació Constitucional Democràtica, abandoni el país, igual que l'exdictador Ben Ali. El santcugatenc d'origen tunisià Bader Maamri ha demanat a les forces opositores, que aquest dilluns han entrat al govern, que mantinguin la unitat per tirar endavant el país, amb un projecte comú.

Bader Maamri

S'ha de parlar i negociar per arribar a un punt de mediació per tirar el país endavant.


Maamri espera que, un cop es convoquin les eleccions i s'investeixi un nou president, el govern deixi enrere el llegat que han deixant els 23 anys de dictadura.

La realitat social del país és, en aquests moments tal com ha explicat a Cugat.cat Maamri, molt complicada. Molts ciutadans no poden accedir a la beguda ni al menjar o sortir al carrer a causa de l'alta conflictivitat, i les comunicacions són molt complicades. El santcugatenc d'origen tunisià ha mostrat la seva voluntat de que el conflicte acabi en un termini molt curt de temps, però és conscient de les dificultats que això comporta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.