Les millores als districtes i a la neteja viària, demandes de la FAV a Conesa


  • Comparteix:

Moment de la reunió entre el consistori i la Federació d'Associacions de Veïns

Moment de la reunió entre el consistori i la Federació d'Associacions de Veïns

La Federació d'Associacions de Veïns (FAV) demana a l'alcaldessa, Mercè Conesa, la finalització de la urbanització dels districtes i la garantia de millora del servei de neteja viària i recollida de residus, entre altres compromisos. A l'espera de la concreció de demandes per part de la junta de la FAV, que tindrà lloc en una reunió al març, la federació ja té sobre la taula diverses propostes de millora.

El president de la FAV, Manel Sánchez, ha explicat en una entrevista a Cugat.cat els principals temes que preocupen l'agrupació.

Manel Sánchez

La urbanització dels districtes i el tema dels residus són preocupants. Crec que la recepció de les nostres peticions per part de l'alcaldessa serà bona.


L'alcaldessa, Mercè Conesa, i el regidor de Comerç, Josep Romero, s'han reunit aquest dimarts amb Sánchez en una primera presa de contacte entre l'associació i el consistori. La trobada ha servit per configurar un marc de col·laboració entre les dues parts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.