Dues perelles participen aquest anys al programa Viure i Conviure


  • Comparteix:

El programa Viure i Conviure de Caixa Catalunya es manté a Sant Cugat enguany amb la participació de les mateixes parelles que l'any passat. Tot i que no hagin augmentat els participants a la ciutat, la coordinadora del projecte fa una valoració positiva de la convivència que mantenen els avis que viuen sols amb joves estudiants.

Sant Cugat és l'unic municipi on no augmenta el nombre de participants del programa Viure i Conviure. Mentre que a Cerdanyola es pasa de cinc a set parelles d'avis i estudiants que intercanvien experiències convivint, a Sant Cugat es mantenen els participants que ja formaven part del projecte l'any passat. La coordinadora del programa Angels Penaba ens explica els motius d'aquesta situació.

Angels Penaba

La distribució de Sant Cugat podria ser el que fa que no augmenti el nombre de participants.


Tot i així, la coordinadora fa una valoració positiva de l'experiència ja que tant les persones grans com els estudiants que hi participen estan molt satisfets.

Angels Panebe

Estem molt contents de l'acceptació del programa. Els participants surten contents de l'experiència.


La iniciativa que organitza des de fa ja vuit anys l'Obra Social de Caixa Catalunya pretén que tant, la persona gran oferint la seva llar, com el jove estudiant oferint la seva companyia, s'enriqueixin mutuament d'experiencies. És també una ajuda als joves universitaris que arriben a la ciutat i no poden fer front a les despeses econòmiques que suposa una vivenda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.