El nou Espai Carré inicia el canvi de rumb de la marca de mobles a la ciutat


  • Comparteix:

Carré Mobles ja és, oficialment, Espai Carré. L'establiment aposta, amb aquesta modificació, per fer un canvi de rumb, canviar la cara i impulsar el nou 'show room', una sala per exposar tot el seu material. La reinauguració de la botiga, que ha tingut lloc aquest dijous, ha comptat amb la presència de l'alcaldessa, Mercè Conesa, del director general de l'empresa, Jaume Carré, i del seu gerent, Guillem Campos.

La inauguració d'Espai Carré suposa una nova empenta per una de les botigues més mítiques de la ciutat. El canvi pretén donar impuls a la marca Carré i posar a l'abast dels clients totes les facetes amb les quals treballa l'empresa. El director general de Carré ha destacat la internacionalització de l'empresa com una de les claus del seu èxit.

Jaume Carré

Aquest 'show room' no és el primer. En tenim a Casablanca, a Moscou i ens hem vist en l'obligació de convertir els nostres origens en la imatge de la nostra empresa.


El 'show room' és una de les novetats més destacades de la reinauguració de l'establiment. La intenció dels gerents és habilitar una sala per exposar tot el material de la marca, tant per als clients convencionals com per a professionals del sector.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha estat present a l'acte i ha agraït a l'empresa Carré la seva fidelitat a la ciutat des de fa més de 60 anys. Segons Conesa, les empreses santcugatenques han de prendre Carré com a exemple d'empresa que ha trobat la clau per sobreviure a la crisi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.