Més precandidatures als Premis Ciutat de Sant Cugat


Temes relacionats

Últim mes per presentar precandidatures per als Premis Ciutat de Sant Cugat (13/gen/11)

Cinc noves precandidatures als premis Ciutat de Sant Cugat ( 8/des/10)


  • Comparteix:

Els premis es poden seguir a la web del certamen

Els premis es poden seguir a la web del certamen

La Festa del Llibre Gegant, el periodista Jordi Robirosa, l'Entitat Sardanista, Hewlett-Packard i el 'Tot Sant Cugat' són les cinc noves precandidatures als Premis Ciutat de Sant Cugat. El període de votacions i de lliurament de propostes s'estén fins al 18 de febrer.

La precandidatura de la Festa del Llibre Gegant es deu al fet que va celebrar l'any passat el seu 20è aniversari. Es tracta d’una activitat genuïnament santcugatenca i any rere any aconsegueix la participació d'una gran quantitat de famílies de la ciutat.

El periodista Jordi Robirosa va presentar el llibre 'A prop de les estrelles de l'NBA'. En aquest llibre, amb pròleg de Marc Gasol, Robirosa explica les experiències que ha viscut durant els més de 20 anys en els quals ha cobert l'NBA per a TVC.

L'Entitat Sardanista de Sant Cugat ha estat prenominada pel 35è aniversari de l'Aplec. Hewlett-Packard també rep aquesta consideració pel 25è aniversari de la seu a Sant Cugat. Pels seus 25 anys, ha estat també prenominat el setmanari 'Tot Sant Cugat'.

Els precandidats no seran candidats en ferm fins que la Comissió de Propostes no elevi al jurat els noms de les persones i entitats que opten definitivament als premis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.