Cinesa acull el documental de la fundació ONCE 'Capacitados'


  • Comparteix:

El documental es pot veure des d'aquest dilluns als Cinesa

El documental es pot veure des d'aquest dilluns als Cinesa

El documental 'Capacitados' arriba aquest dilluns a la cartellera dels Cinesa. La iniciativa, de la fundació ONCE, és fruit del 'Programa Por Talento', on tres directius s'enfronten a la seva jornada laboral posant-se en la pell d'un discapacitat. El cuiner internacional Ferran Adrià; el president de Coca-Cola Iberia, Marcos de Quinto, i la presidenta de Microsoft Ibérica, María Garraña, són els tres protagonistes d'aquest projecte.

Els directius s'enfronten a les dificultats d'un dia qualsevol acompanyats per quatre persones amb discapacitat que els fan costat al llarg de la jornada laboral. Ferran Adrià es veu privat de l'oïda, Marcos de Quinto afronta el dia amb unes ulleres que li impedeixen la visió i María Garraña treballa amb una cadira de rodes. La finalitat és demostrar que es pot treballar, tot i aquestes dificultats.

El film es podrà veure cada dilluns, dimarts i dijous a partir de les sis de la tarda al Cinesa.

'Capacitados' ha rebut nombroses mencions nacionals i internacionals. Entre els guardons aconseguits, destaca el Diamond Echo Awards. El documental es podrà veure de manera gratuïta durant els propers mesos gràcies a la col·laboració de la Federació de Cinemes d'Espanya (FECE).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.