Amics de la Unesco proposa un cicle sobre medicina per aquest febrer


Temes relacionats

El futur de Catalunya (18/ago/11)

Mor l'expresident d'Amics de la Unesco Valldoreix-Sant Cugat Llorenç Batchellí (23/gen/11)

Pius Alibek: 'Hem de treballar per evitar el trencament de la cadena que suposa la cultura' (23/nov/10)


  • Comparteix:

Logotip de la Unesco

Logotip de la Unesco

Els Amics de la Unesco Valldoreix-Sant Cugat presenten un nou cicle de quatre conferències sobre salut. Sota el títol 'Cuidem-nos!', l'Arxiu Nacional de Catalunya (ANC) acollirà cada dimecres de febrer una conferència sobre l'Alzheimer, les noves tendències de la sanitat, el diàleg entre metges i malalts, i la medicina alternativa.

La primera conferència. que tindrà lloc el primer dimecres de febrer, portarà per títol 'L'Alzheimer, una epidèmia del segle XXI'. La xerrada anirà a càrrec del doctor Nolasc Acarín, expert en aquesta malaltia, i farà una radiografia de l'Alzheimer.

El president dels Amics de la Unesco Valldoreix-Sant Cugat, Rafael Recolons, ha explicat quin és l'objectiu d'aquesta conferència. Són declaracions a Cugat.cat.

Rafael Recolons

El que volem és treure una mica aquesta por a la malaltia.



El segon dimecres de febrer s'oferirà la conferència 'Noves tendències de la sanitat', on el doctor Carles Triginer parlarà de com funciona la sanitat pública a Catalunya. Recolons ha destacat que tots els conferenciants són doctors experts en els temes que es tractaran.

Rafael Recolons

Tots són doctors. Per tant, són gent que saben del tema.



El tercer dimecres de febrer es parlarà de la relació que s'estableix entre el metge i el malalt amb la conferència 'Metges i malalts: un diàleg difícil i imprescindible'. L'última conferència del cicle, el darrer dimecres de febrer, rebrà el títol de 'Medicina Biològica, alternativa de futur' amb l'especialista Patricia Naranjo.

Totes les conferències començaran a les set de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.