La Generalitat reforça la connexió en autobús entre Rubí, Sant Cugat i la UAB


  • Comparteix:

Exterior de l'estació de Renfe a Sant Cugat

Exterior de l'estació de Renfe a Sant Cugat

El departament de Territori i Sostenibilitat ha habilitat un corredor d'autobús alternatiu per reforçar la connexió de les parades de la línia R7 de Rodalies Renfe, afectada per la vaga encoberta dels maquinistes. Els santcugatencs que hagin d'anar a Rubí o a la Universitat Autonòma de Barcelona (UAB) veuran reforçat el servei habitual per carretera, que presta l'empresa Moventia-Sarbus, mentre duri la incidència ferroviària.

El departament de Territori i Sostenibilitat ha reforçat l'oferta d'autobús en les línies interurbanes competència de la Generalitat que transcorren en els corredors afectats pels retards de Renfe als serveis ferroviaris de Rodalies, a conseqüència del conflicte laboral que es produeix des d'ahir entre els maquinistes i Renfe-Operadora. El govern ha demanat a les empreses concessionàries d'aquestes línies, el grup Moventia-Sarbus en el cas de la que passa per Sant Cugat, que disposin de vehicles de reforç en cas que sigui necessari per donar una resposta adequada als viatgers que optin per utilitzar els serveis d'autobús davant les incidències dels serveis ferroviaris.

A banda de les línies d'autobús competència de la Generalitat, el departament de Territori i Sostenibilitat s'ha posat en contacte amb l'Entitat Metropolitana de Transports (EMT) per tal que també reforci, d'acord amb la demanda, els serveis de bus que cobreix la primera corona metropolitana de Barcelona, que són de la seva competència.

Finalment, el departament de Territori i Sostenibilitat també ha demanat a les empreses concessionàries de les línies interurbanes competència de la Generalitat que transcorren en els corredors dels serveis ferroviaris de Regionals que disposin de vehicles de reforç en els seus serveis per atendre a possibles increments de demanda en aquells pols de mobilitat més importants com ara Girona, Figueres, Lleida, Tarragona, Reus i Tortosa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.