Sant Cugat ja compta amb un Consell de Seguretat


  • Comparteix:

Sant Cugat ha constituït el primer Consell de Seguretat i Convivència per mantenir la cohesió social a la ciutat. L'òrgan està compost per membres de l'Ajuntament, l'administració de justícia, cossos policials, empreses de transport i veïns de la ciutat. També s'ha format una comissió permanent que es reunirà cada trimestre, mentre que el consell ho farà anualment.

Aquest òrgan consultiu ajudarà a establir les directrius de la seguretat ciutadana del municipi. El nou consell està format per l'alcaldessa, regidors, treballadors municipals i representants de l'administració de justícia, dels cossos i serveis de seguretat ciutadana, de les empreses de transport i de la ciutadania de Sant Cugat.

La primera trobada tindrà lloc en les properes setmanes per començar a dissenyar el full de ruta. El regidor de Seguretat Ciutadana, Jordi Puigneró, ha explicat la situació de la ciutat.

Jordi Puigneró

Sant Cugat és una ciutat segura. Hem repuntat en els darrers mesos però estem millor que les ciutats que ens envolten.




Puigneró acaba de substituir en el càrrec a Xavier Martorell, que continua com a regidor sense cartera. El nou responsable de Seguretat Ciutadana ha remarcat que encara aquesta nova tasca amb molta 'il·lusió' i ha apuntat que 'no hi ha llibertat sense seguretat'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.