Noves activitats de l'Ajuntament per a la Setmana Blanca


Temes relacionats

Les entitats de lleure amplien l'oferta per encarar la Setmana Blanca (20/gen/11)


  • Comparteix:

S'han programat activitats tant per nens com joves

S'han programat activitats tant per nens com joves

L'Ajuntament ha organitzat activitats esportives i culturals per a petits i joves de tres a 16 anys per la Setmana Blanca, entre la setmana del 7 a l'11 de març. Durant aquests dies, els nens i nenes podran endinsar-se en la cultura santcugatenca a través de visites al Monestir o aprendre a fer castells, balls de bastons i de diables, al Casal de Mira-sol. Tota la informació es podrà consultar en un web especial habilitat per l'Ajuntament a partir d'aquest dimarts.

D'una banda, l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET) ha organitzat un programa d'activitats esportives per a nens de tres a 12 anys, amb 150 places disponibles, i un altre per a nois de 12 a 16 anys, amb 80 places. El Museu també s'ha sumat a les activitats programades de les vacances escolars d'hivern amb visites al Monestir, cada matí de deu a una del migdia, per conèixer la vida dels monjos, aprendre a fer escultures o visitar l'arxiu municipal. A més s'ha planificat una visita al Museu del Tapís Contemporani. Les inscripcions per a les activitats de l'OMET es poden fer a la mateixa oficina a partir d'aquest dimarts, i les culturals al Museu, a partir del penúltim dilluns de febrer.

La regidora de Joventut, Esther Salat, ha explicat a Cugat.cat que l'objectiu de les activitats de la Setmana Blanca és permetre la conciliació laboral dels pares dels alumnes i que aquests aprenguin d'una altra manera.

Esther Salat

Hi ha una necessitat a donar resposta a aquests joves i infants.


Però no totes les propostes seran al centre. Mira-sol ha programat activitats de cultura popular i tradicional, on els nens de tres a 12 anys podran aprendre a fer castells, balls de diables i de bastons. Això es farà al Casal de Mira-sol, que també oferirà servei de menjador i acollirà els més petits en franja de matí o durant tot el dia. Les inscripcions per participar-hi es tancaran el segon dissabte de febrer al mateix casal.

El Club Muntanyenc, l'Ateneu i Pou d'Art també han planificat activitats per la Setmana Blanca, que és el primer any que es fa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.