El Banc del Temps arriba als 300 membres i 470 hores anuals


  • Comparteix:

L'acte d'aniversari ha aplegat cinquanta persones

L'acte d'aniversari ha aplegat cinquanta persones

El Banc del Temps ha celebrat aquest dissabte a la Casa de Cultura el seu sisè aniversari, amb més socis que mai. La iniciativa, que es basa en l'intercanvi d'habilitats i serveis entre persones, no ha deixat de créixer des que va donar el tret de sortida i ja compta amb 300 membres. El servei, impulsat per l'Ajuntament, ha assolit en aquests anys les 470 hores anuals d'intercanvi, amb activitats com bricolatge, cursos d'informàtica i converses en anglès i francès, entre d'altres.

El Banc del Temps, que va néixer el 2004 per permetre l'intercanvi gratuït de serveis entre els santcugatencs, ha incorporat 60 persones a la seva associació en l'últim any i l'organització veu perspectives de continuar creixent.

La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer, ha destacat la consolidació del projecte.

Susanna Pellicer

Ja són 470 hores intercanviades anualment. Des del principi que era improvisat fins ara, ha costat coordinar-ho, però ara és un servei consolidat.



Lectura de contes, costura i maquetació de treballs són algunes de les activitats que s'han incorporat al servei. Tot i així, les més sol·licitades continuen sent els cursos d'informàtica, el bricolatge i les converses en anglès i francès.


Alguns dels socis de la iniciativa han explicat per què participen en aquesta activitat.

Socis

És fabulós, sempre hi ha algú disposat a ajudar-te. / Els que no tenim res a fer fem coses productives i fem amics. / Crec en l'intercanvi.







La celebració ha consistit en un petit concert de jazz i un berenar que han portat els socis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.