La Fundació puntCat anima els joves a crear webs a través d'un concurs


  • Comparteix:

El concurs és una iniciativa de la Fundació puntCat

El concurs és una iniciativa de la Fundació puntCat

La Fundació puntCat, amb seu a Sant Cugat, vol incentivar la creació de webs per part dels joves amb un concurs. La proposta va adreçada a nois i noies d'entre 12 i 16 anys que, sota la supervisió d'un professor, han d'elaborar una web amb continguts lúdics relacionats amb Europa.

El concurs vol fomentar l'ús de les noves tecnologies entre els joves i estendre, a la vegada, el domini .cat. Els alumnes d'ESO, batxillerat i cicles formatius poden participar a la proposta en grups de treball i sota la supervisió d'un tutor. Els guanyadors del certamen participaran en el concurs europeu Dot Award, que organitzen entitats belgues, catalanes i eslovenes.

La inscripció al concurs està oberta durant tot el mes per als 50 primers grups que registrin el domini de la seva web i fins el 31 de març els participants poden enviar els seus projectes a l'organització. El concurs atorgarà un primer premi de 1.000 euros, un segon de 750 i un tercer de 500. El 24 de maig s'entregaran els premis als millors webs europeus.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.