Veïns de les Bobines denuncien que l'EMD els ha girat quotes d'urbanització sobrevalorades


Temes relacionats

El PSC demana a l'equip de govern que no interfereixi en el si de l'EMD (15/oct/08)

Queda oberta la convocatòria de contractació de les obres del barri de les Bobines (17/des/07)

La urbanització de les Bobines començarà durant el primer trimestre de l'any vinent (26/oct/07)

CiU presenta una al·legació al pressupost de l'EMD perquè es financiï un 20% de la urbanització de Les Bobines ( 6/mai/05)


  • Comparteix:

Sector torrent de les Bobines. / Font:  blog danieljuarezserrano

Sector torrent de les Bobines. / Font: blog danieljuarezserrano

Veïns de la zona de les Bobines denuncien que l'EMD ha girat quotes per sobre del valor de la urbanització de la zona, ja que el cost dels treballs és inferior al pressupostat inicialment. Segons aquests residents, diverses sentències judicials avalen el seu posicionament. Aquests veïns remarquen que el govern valldoreixenc no ha liquidat les obres, tot i que asseguren que estan finalitzades des de fa vuit mesos.

Segons els residents, la urbanització neix a instàncies d'un promotor privat de la zona per aconseguir 14 parcel·les en una zona boscosa. A través d'un sistema compensació, es va estipular una obra pressupostada per l'EMD en 2'8 milions. A partir d'aquesta xifra, es va girar una quota inicial del 50% dels treballs als veïns, el que equival a 1'4 milions.

Segons ha explicat el portaveu dels veïns, Lluís Martínez, a Cugat.cat, hi ha cinc sentències que avalen que se'ls ha cobrat massa diners perquè el valor real de les obres que la constructora ha fet és de poc més de dos milions en lloc dels 2'8 inicials. Aquest fet s'agreuja, afegeixen els afectats, pel fet que no s'hagin liquidat les obres malgrat estar acabades, cosa que no permet conèixer el valor final dels treballs amb precisió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.