L'ADF es prepara tècnicament per fer front a les conseqüències de les nevades, ventades i riuades


  • Comparteix:

El curs ha durat 12 hores

El curs ha durat 12 hores

Voluntaris de l'Agrupació de Defensa Forestal (ADF) han fet un curs d'utilització de motoserres per fer front a incidències causades per emergències com nevades, ventades i riuades. El programa, que ha durat dos caps de setmana, s'ha dividit en una part teòrica sobre manteniment i seguretat, i en una pràctica. L'ADF espera donar continuïtat al curs després del balanç positiu d'aquesta primera experiència.

El curs 'Utilització de motoserres amb seguretat' pretén que els voluntaris de l'ADF usin aquesta maquinària per afrontar emergències causades per arbres caiguts. El cap operatiu del grup d'intervenció de l'ADF, Iñaki Ferreira, ha valorat positivament els resultats del programa.

Iñaki Ferreira

S'han complert les expectatives i el personal s'hi ha bolcat. Intentarem des de l'àrea de Medi Ambient donar-li continuïtat.




L'àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament s'ha fet càrrec de les despeses de la iniciativa, que ha constat de dues jornades, una de teòrica i una de pràctica. Des de l'ADF veuen positiu donar continuïtat als cursos de formació en maneig de maquinària perillosa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.