Els Premis Ciutat de Sant Cugat volen arribar enguany als votants de totes les edats


Temes relacionats

Els Premis Ciutat de Sant Cugat surten al carrer per facilitar el vot ciutadà ( 3/feb/11)


  • Comparteix:

Els Premis Ciutat de Sant Cugat han plantat aquest diumenge les votacions al carrer per arribar als ciutadans més allunyats d'internet i de la vida associativa. El regidor d'Innovació i Comunicació, Jordi Puigneró, ha avançat també que la gala d'enguany, que es presenta aquest dilluns, tindrà el hip-hop i l'humor com a fils conductors. Una temàtica que, segons Puigneró, vol arribar al segment jove de la població santcugatenca.

Els canditats són 16 i ara toca que els santcugatencs votin. Amb aquest objectiu, l'organització dels Premis Ciutat de Sant Cugat ha aterrat de nou a la plaça d'Octavià per aconseguir que tots els segments d'edat votin. Per Puigneró, ser a peu de plaça permet arribar als ciutadans més allunyats de la xarxa.

Jordi Puigneró

Facilita el vot a les persones que per la seva edat o perquè no disposen d'ordinador no poden votar per internet.


Al segment jove, de la seva banda, l'organització vol arribar-hi centrant la gala dels premis en l'humor i el hip-hop.

El degoteig de votants aquest diumenge, animat per una ballada de sardanes, ha estat constant. Per uns, la decisió estava clara i per d'altres, calia meditar la personalitat o l'associació que volen ascendir a candidats.

Votants

És difícil: molta gent s'ho mereix. / Vull que surti un dels precandidats./ Que siguin coneguts i que facin activitats per a la ciutat. / Tinc en compte el que m'implica.



Entre les 16 precandidatures, que es poden votar fins al tercer divendres de febrer, hi ha entitats com la Llar d'Avis de la Parròquia, els membres de la Festa del Llibre Gegant, l'Aula de So, l'Entitat Sardanista i Amics de Pedra i Sang, a més d'iniciatives educatives com l'escola de dansa Laura Esteve i el campus d'excel·lència de la UPC. També hi apareixen personalitats com la soprano Júlia Farrés Llongueras, l'escaladora Berta Marín, l'estudiant Francesc Mora i Maria Griful, promotora del comerç local del centre. El teixit empresarial, a més, s'ha fet visible a les precandidaures d'aquesta edició amb el setmanari 'Tot Sant Cugat', Hewlett-Packard (HP) i Atbach.

Els Premis Ciutat de Sant Cugat se celebraran el primer diumenge de març i arribaran a la seva 6a edició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.