L'Ajuntament repavimenta 5'6 quilòmetres de carrers


  • Comparteix:

Finalitzen els treballs de repavimentació de diverses vies de la ciutat que han suposat l'arranjament de cinc quilòmetres i mig de carrers, sobretot a Mira-sol i la Floresta. L'alcaldessa, Mercè Conesa, i la tinenta d'alcalde de Serveis Urbans, Cristina Paraira, han repassat l'estat dels diversos treballs actualmet en procés a la ciutat, que suposen una inversió de 520.000 euros. Algunes d'aquestes actuacions ja estan finalitzades i la resta ho faran durant aquest mes.

Uns 180.000 euros del total s'han destinat a la repavimentació d'un quilòmetre de carrer a la Floresta, uns treballs que es preveu que es finalitzin a mitjans de mes. A Mira-sol s'hi han destinat 265.000 euros que han servit per l'arranjament de 1.690 metres de carrer, una actuació que ja està enllestida.

A Valldoreix s'han repavimentat 550 metres, unes obres ja acabades i incloses dins els projectes finançats amb els Fons Estatal d'Ocupació i Sostenibilitat Local (FEOSL).

L'alcaldessa, Mercè Conesa, destaca l'esforç del consistori de mantenir la qualitat de la ciutat, tot i la crisi econòmica.

Mercè Conesa

La crisi ens ha obligat a prioritzar projectes. Tot i això continuem oferint projectes de qualitat.



Al centre de la ciutat s'ha intervingut en tres zones que sumen 2.350 metres repavimentats. L'avinguda Ragull, el carrer de Manel Farrés i el passeig d'Olabarria, són les ubicacions arranjades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.