El Síndic de Greuges de la ciutat organitza un seminari amb els Síndics de Terrassa i Sabadell


Temes relacionats

Jaume Clavell: 'La Rambla del Celler en general està mal feta i rebo moltes queixes' ( 9/feb/11)

El Síndic de Greuges demana als Reis Mags la constitució del Consell de Seguretat Local (26/des/10)

Jaume Clavell: 'A les escoles de Sant Cugat no hi ha desproporció d'alumnes immigrants' (15/des/10)


  • Comparteix:

El Síndic de Greuges local, Jaume Clavell, en una visita al plató de Cugat tv

El Síndic de Greuges local, Jaume Clavell, en una visita al plató de Cugat tv

El Síndic de Greuges de la ciutat, conjuntament amb els síndics de Terrassa i Sabadell, organitzen un seminari de sis ponències que es repartiran entre les tres ciutats. Les sessions que acollirà la ciutat tractaran dels drets de la gent gran i dels drets socials, i se celebraran el maig i el setembre, respectivament. Línia directa amb el Síndic de Greuges a Cugat tv

Les sessions a Sant Cugat se celebraran a la sala d'actes del Museu i estaran obertes al públic. La primera sessió sobre els drets de la gent gran es farà el segon dijous de maig i comptarà amb la presència d'un membre del Consell de la Gent Gran de la Generalitat i d'un responsable del Síndic de Greuges de Catalunya.

L'altra sessió a la ciutat, que farà referència als drets socials, se celebrarà a finals de setembre i tindrà com a ponent l'actor Jaume Pla Pladevall. El Síndic de Greuges local, Jaume Clavell, ha explicat amb més detall els temes de les sessions santcugatenques del seminari. Són declaracions a l'entrevista bimensual de Cugat tv.

Jaume Clavell

He escollit dos temes prou interessants per la gent. Espero que tingui èxit. Les ponències seran sobre els drets de la gent gran i drets socials.




L'extinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania i actual directora de l'Institut d'Assistència i Serveis Socials (ICASS), Carmela Fortuny, serà l'encarregada de moderar les sessions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.