La seu d'iGuzzini obrirà el juny


  • Comparteix:

La seu espanyola de l'empresa d'il·luminació arquitectònica italiana iGuzzini, ubicada al polígon de Can Sant Joan, obrirà les portes el juny. L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha visitat les obres aquest divendres i ha recalcat la importància que la multinacional s'instal·li a la ciutat, ja que és una empresa que 'aposta per l'excel·lència i els productes de qualitat'.

La seu d'iGuzzini, dissenyada per l'arquitecte Josep Mias, crida força l'atenció, ja que té forma de globus aerostàtic. L'edifici, que estarà enllestit a mitjans de juny, compta amb més de 2.000 metres quadrats de magatzem i 3.500 d'oficines, laboratoris de proves, un restaurant i un 'show room'. El cost de l'obra gira sobre els 25 milions d'euros.

Durant la visita d'aquest divendres a l'edifici, que ja està gairebé acabat, l'alcaldessa, Mercè Conesa, ha explicat què significa que iGuzzini s'instal·li a la ciutat.

Mercè Conesa

A la ciutat creiem que en aquests moments les empreses han d'apostar per la innovació i la qualitat. iGuzzini ho fa.



De la seva banda, el conseller delegat de la multinacional italiana, Miguel Chiva, ha subratllat per què van escollir Sant Cugat per posar la seu espanyola de l'empresa.

Miguel Chiva

Sant Cugat aporta un valor afegit: és una aposta segura. Tenim una ubicació privilegiada, bones comunicacions i serveis.



L'empresa iGuzzini Illuminazione, fundada el 1958 a Itàlia, és líder del sector luminotècnic a tot Europa. Té 14 filials arreu del món, amb presència en una setantena de països. La seva especialitat és la il·luminació d'espais públics i privats, ja siguin monuments o grans comerços. Entre les seves creacions més conegudes, destaquen la il·luminació de la Perspectiva Nevsky de Sant Petersburg i els jardins del Victoria & Albert Museum de Londres, així com la Seu Vella de Lleida.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.