Paraira: 'No tenim per què conèixer les relacions de Lovic amb altres empreses'


Temes relacionats

TMA-Grup Sánchez contraataca: 'L'Ajuntament sabia que Lovic treballava per a Valoriza' (11/feb/11)

Desbloquejada l'adjudicació del servei d'escombraries a Valoriza (11/feb/11)

Tots els partits, tret del PP, avalen la netedat del concurs públic (11/feb/11)


  • Comparteix:

Cristina Paraira, en una imatge d'arxiu

Cristina Paraira, en una imatge d'arxiu

La tinenta d'alcalde de Serveis Urbans, Cristina Paraira, assegura que l'Ajuntament desconeixia les relacions de la consultoria Lovic amb l'empresa Valoriza, la nova concessionària del servei municipal d'escombraries. Paraira respon així les acusacions de l'anterior concessionària, TMA-Grup Sánchez, que afirma que l'equip de govern coneixia aquesta relació mentre col·laborava amb Lovic en la redacció del plec de condicions del concurs. Paraira s'ha mostrat indignada per aquestes insinuacions i ha dit que serà la justícia la que confirmarà la correcció del procés de licitació.

L'Ajuntament sabia que l'assessoria Lovic treballava per altres empreses del sector, però desconeixia que, en concret, prestés serveis a Valoriza, la companyia que va resultar guanyadora del concurs públic. En una entrevista a Cugat.cat, Paraira ha dit que el consistori no tenia per què conèixer les relacions contractuals de l'assessoria, a la qual l'Ajuntament va recórrer en l'elaboració del plec de clàusules.

Cristina Paraira

Sabem que Lovic es dedica al sector i tenia altres contractes. Però no tenim per què conèixer les seves relacions amb altres empreses.




Paraira s'ha mostrat molesta per les insinuacions de TMA sobre el procés de licitació, unes insinuacions avalades també pel PP, que ha demanat que es torni a convocar el concurs públic. La titular de Serveis Urbans ha reiterat que l'adjudicació del servei a Valoriza s'ha fet amb total transparència i correcció tècnica.

Cristina Paraira

Tot plegat està sent molt desagradable. Aquests comentaris que només volen crear dubtes molesten i indignen. Estem tranquils.



Cristina Paraira ha dit que si TMA porta l'adjudicació als tribunals, com ha anunciat l'empresa, això podria tornar a paralitzar el procés de transició cap a la nova concessionària, un fet que obligaria l'Ajuntament a seguir pagant més car el servei d'escombraries i neteja viària.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.