La coordinadora d'AMPA, descontenta amb la retallada


Temes relacionats

USTEC veu injustificada la retallada d'Ensenyament (16/feb/11)

Retallada de fins a un 25% de la Generalitat als pressupostos dels centres educatius (15/feb/11)


  • Comparteix:

Els centres educatius veuran reduït el seu pressupost

Els centres educatius veuran reduït el seu pressupost

La coordinadora de les Associacions de Mares i Pares (AMPA) de la ciutat considera que la retallada pressupostària d'Ensenyament, anunciada per la consellera, és un pas més dins del 'desgavell i la bogeria' que regeix aquest departament durant els darrers anys. Tot i comprendre la necessitat d'un reajustament, l'entitat demana un acord entre tots els actors de la comunitat educativa per definir el futur de l'ensenyament. L'associació considera que la prioritat d'Ensenyament continua sent paliar la manca de professorat.

La presidenta de la coordinadora de les AMPA de Sant Cugat, Charo Sebastián, ha explicat que els pares i mares estan descontents amb aquest anunci. Sebastián critica que el canvi de govern suposi passar d'un extrem a l'altre pel que fa a l'assignació de recursos. L'aturada del procés de digitalització de les aules és, per a la coordinadora, un exemple més que provoca 'desorientació' a les famílies.

Charo Sebastián creu necessari un acord per definir el futur de l'educació. Són declaracions a Cugat.cat.

Charo Sebastián

Necessitem una reunió amb tota la comunitat educativa per conèixer la situació i decidir cap a on s'ha d'anar.


La consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, també ha apuntat recentment la possibilitat de recuperar els exàmens de setembre. En aquest cas, la representant de les AMPA considera que aquesta possibilitat pot ser útil als alumnes que han suspès poques assignatures i, en el cas del curs previ a les proves d'accés a la universitat, pot evitar la pèrdua d'un any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.