Detingut un veí de Sant Cugat acusat de nou robatoris


  • Comparteix:

Els Mossos han detingut al sospitòs de nou robatoris

Els Mossos han detingut al sospitòs de nou robatoris

Els Mossos d'Esquadra han detingut un veí de Sant Cugat com a presumpte autor de nou robatoris, vuit d'ells a domicilis de la ciutat i un a Barcelona. Els delictes es van cometre a finals de l'any passat i el 'modus operandi' del presumpte autor era entrar als habitatges forçant portes o finestres i emportar-se els objectes de valor que hi trobava. L'implicat es troba en presó provisional a l'espera de judici.

L'implicat, de 38 anys, va ser detingut a finals de gener com a presumpte autor de nou robatoris i un furt. L'acusat hauria comès la majoria d'aquests delictes a la ciutat, especialment al districte de les Planes, i un d'ells al barri de Sant Gervasi de Barcelona. El detingut s'hauria emportat de les llars diners en metàl·lic, aparells de televisió, joies, telèfons mòbils i, fins i tot, estris de jardineria.

Veïns de les Planes van alertar a l'Ajuntament del comportament sospitós d'aquest veí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.