Tot un mes d'activitats per celebrar el Dia Internacional de la Dona


  • Comparteix:

Susanna Pellicer, a l'esquerra, durant la presentació dels actes

Susanna Pellicer, a l'esquerra, durant la presentació dels actes

L'Ajuntament i diverses entitats de la ciutat han organitzat més d'una vintena d'activitats durant tot el març per celebrar el Dia Internacional de la Dona, que es commemora el dia 8. Un concert de Beth al Teatre-Auditori el primer divendres de mes donarà el tret de sortida a les activitats, que enguany aniran des de taules informatives fins a projeccions de pel·lícules, xerrades i exposicions.

A banda de l'Ajuntament, les associacions Noestasola, Mujeres Immigrantes de Sant Cugat i el Grup de Dones de la Creu d'en Blau organitzaran els actes per commemorar la cita, que s'estendran fins a finals de mes.

La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer, ha explicat quin és l'objectiu de tots els actes de celebració.

Susanna Pellicer

Ens agradaria que no s'hagués de celebrar. El nostre missatge és explicar que la societat necessita igualtat entre homes i dones.



L'exposició 'Empremtes de dones', el cine fòrum dels films 'En Terra d'homes' i 'Baby, tú vales mucho', així com una trobada de dones per compartir experiències laborals, són els actes principals de la jornada del segon dimarts de març. Aquell dia també s'organitzarà una gimcana infantil al Casal Infantil de les Planes.

La presidenta del Grup de Dones de la Creu d'en Blau, Maite Echevarría, ha subratllat que les associacions han de lluitar durant tot l'any per la dona i no només durant aquests dies.

Maite Echevarría

La nostra associació treballa durant tot l'any tot i que durant aquests dies és més visible. Tot i això, s'ha de treballar durant tot l'any.



El segon divendres de març el Casal de les Planes acollirà una xerrada sobre els drets de la dona treballadora, a càrrec d'Arlene Cruz. Enguany el Club Voleibol Sant Cugat se suma als actes de celebració i organitza una taula rodona sobre la dona i l'esport. Serà el quart dimecres de març a la Casa de Cultura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.