L'Escolania de Montserrat oferirà un concert solidari a Sant Cugat el març


  • Comparteix:

L'Escolania de Montserrat oferirà el tercer divendres de març un concert solidari a favor del Sudan al Monestir de Sant Cugat organitzat per Intermón-Oxfam. En una visita aquest dilluns a l'Abadia de Montserrat, l'alcaldessa, Mercè Conesa, i l'abat Josep Maria Soler han acordat 'estrènyer llaços entre els monestirs benedictins de Montserrat i Sant Cugat'.

Conesa i Soler han subratllat els vincles entre Sant Cugat i Montserrat, ja que en l'origen de Sant Cugat hi ha el monestir benedictí que té relació amb el monestir benedictí de Montserrat. Escoltem l'abat de Montserrat, Josep Maria Soler.

Josep Maria Soler

Més que refer, refermar els lligams entre Sant Cugat i Montserrat, ja que els monestirs estan relacionats. I compartir la vitalitat del municipi.


D'aquest desig d'estrènyer la col·laboració entre el municipi i l'Abadia, neix el concert solidari que l'Escolania de Montserrat oferirà el març al Monestir de Sant Cugat. Segons Conesa, aquesta participació de l'Escolania es podria traduir en actuacions en properes temporades del Teatre-Auditori.

Mercè Conesa

Fer avinent la voluntat de que tindren l'Escolania de Montserrat al Monestir i que podrem programar-la en els propers anys al Teatre-Auditori.




L'abat de Montserrat i l'alcaldessa s'han emplaçat a seguir treballant per mirar de trobar vies per promocionar el Monestir de Sant Cugat 'en els circuits de turisme religiós'.



  • Comparteix:

COMENTARIS

M´alegra i molt aquesta col.laboració de l´Abadia de Montserrat i el Monestir de Sant Cugat.Felicito a l´Alcadessa Mercé Conesa per fer-ho possible.Es bo que l´historia del nostres Monestirs Montserrat-Sant Cugat s´uneixin per be de la CULTURA.l´Enhorabona per que una vegada mes tinguem les veus de l´Escolania a Sant Cugat

Montserrat Calduch i Triguero. Enviat el 22/feb/11


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.