Seleccionats els 14 finalistes dels Premis Ciutat de Sant Cugat


Temes relacionats

Seleccionats els 14 finalistes dels Premis Ciutat de Sant Cugat (24/feb/11)


  • Comparteix:

Moment del recompte de vots

Moment del recompte de vots

Ja es coneixen els 14 finalistes dels Premis Ciutat de Sant Cugat, que s'atorgaran en una gala al Teatre-Auditori diumenge de la setmana vinent. La soprano santcugatenca Júlia Farrés, la representació teatral de 'Pedra i Sang' i la seu de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) ubicada a la ciutat són alguns dels nominats al premi. Gairebé 2.000 santcugatencs han proposat i donat suport a un total de 87 candidatures per ser premiades amb un d'aquests guardons.

El jurat, format per representants de totes les formacions polítiques i altres personalitats santcugatenques, es reunirà properament per decidir els guanyadors dels Premis.

La llista dels 14 finalistes dels Premis Ciutat de Sant Cugat

Atbach, l'empresa santcugatenca Ajudes Tècniques Bach (Atbach) ha estat distingida amb el Premi a l'empresa amb més responsabilitat social que dóna la Diputació de Barcelona a les millors iniciatives empresarials de l'any 2010.

Aula de So, pels 20 anys de la companyia, en concret del Cor Infantil de Sant Cugat.

Berta Martín, l'escaladora del Club Muntanyenc ha guanyat el Campionat d'Espanya de Bloc 2010.

Entitat Sardanista, amb motiu del 35è aniversari de l'Aplec. L'Entitat va néixer arran de la inquietud de promoure audicions de sardanes de forma periòdica, amb la fita de fomentar la sardana com a fet cultural i tradicional a la ciutat.

Francesc Mora, nascut a Sant Cugat l'any 1987, ha rebut premi pel projecte 'Disseny i fabricació d'un prototip d'autogir de radiocontrol', pel que ja va guanyar el premi al millor projecte de cicles formatius de grau superior de la UPC i de les Jornades Científiques i Tecnològiques de secundària de l'Hospitalet.

Júlia Farrés, la soprano santcugatenca ha estat premiada en el Concurs Internacional de Cant de Nàpols (tercer premi).

Laura Esteve, pels 15 anys a l'escola de dansa i un total de 25 anys d'ensenyament de dansa a Sant Cugat.

Llar d'Avis de la Parròquia, per la celebració del seu 30è aniversari.

Associació d'Amics de Pedra i Sang, per la seva tasca d'acció cultural en general i per la promoció i producció de l'obra de teatre 'Pedra i Sang' de Josep M. Jaumà, que des de fa 10 anys es representa a la Sala Capitular del Monestir per les festes de Nadal.

Penya Blaugrana, per tota la trajectòria i pel 30è aniversari de la Penya dins l'any 2009.

Sergi Torres, l'atleta del Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) Sergi Torres ha aconseguit la tercera millor marca als 400 metres llisos de l'Estatal dies després de proclamar-se campió de Catalunya juvenil.

Televisió de Sant Cugat, per la seva trajectòria a la ciutat.

Tot Sant Cugat, en la celebració del seu 25è aniversari, aquest mitjà de comunicació local s'ha erigit com a eix vertebrador de la ciutat en diferents eixos (cultural, social, etc.) amb les activitats organitzades.

UPC, el ministeri d'Educació ha premiat la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) amb el distintiu de Campus d'Excel·lència Internacional 2010.

Els Premis Ciutat de Sant Cugat compta amb el patrocini d'Autocugat i de la Fundació Vodafone Espanya, i amb la col·laboració de Cugat.cat i del setmanari Tot Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.