L'argentí Jorge Bucay glossa els secrets de la felicitat a la sala Be Bop


  • Comparteix:

Jorge Bucay assegura que tots tenim dret a la felicitat.

Jorge Bucay assegura que tots tenim dret a la felicitat.

La persona, pel sol fet de viure, té l'obligació de ser feliç. Aquest és el missatge que l'escriptor argentí, Jorge Bucay, ha llençat durant la xerrada sobre qualitat de vida que ha organitzat la llibreria Paideia i l'editorial RBA. Unes 150 persones han acudit a la Sala Be Bop per escoltar la llicó magistral d'aquest psiquiatre que fa servir el conte per curar els seus pacients.

Autor de llibres com 'Amarse con los ojos abiertos' i 'Cuentos para pensar', Jorge Bucay s'ha convertit en un dels autors més llegits gràcies a les teràpies que aplica sobre el paper. Amb 'Déjame que te cuente', el psiquiatre argentí porta 56 setmanes al rànquin dels llibres més comprats i unes vendes de més de 100 mil exemplars.

La llibreria Paideia i l'editorial RBA han volgut que el públic santcugatenc conegui més a prop aquest home, que utilitzat el conte com a teràpia de cura pels seus pacients. A la sala Be Bop, Bucay ha fet una ponència sobre la felicitat de l'individu en la què ha fet la segúent afirmació.

Jorge Bucay

Ningú sap més de la teva felicitat que tu mateix


La xerrada, que també ha donat lloc a la participació del públic, també ha mostrat un Bucay convençut de que la felicitat és una obligació de l'èsser humà:

Jorge Bucay

La vida ens atorga l'obligació de ser feliços


A banda d'escriure llibre, Jorge Bucay també ha editat els seus contes en disc compacte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.