L'Associació de Veïns de Torreblanca exigeix que les barraques de Festa Major canviïn d'ubicació


  • Comparteix:

Una nova ubicació per les Barraques de Festa Major és el que ha demanat l'Associació de Veïns de Torre- Blanca a l'alcalde Lluis Recoder durant una reunió mantinguda a principis de setmana. La trobada va servir també per presentar la nova junta de l'associació a l'alcalde i per fer un repàs a la resta de temes que preocupen als veïns del barri.

No és la primera vegada que es queixen. Els veïns de Torre-Blanca diuen que les Barraques que es col·loquen al Parc de la Pollancreda per la Festa Major provoquen molt soroll i aixo molesta als santcugatencs de la zona. Aquest ha estat el tema que ha centart la reunió entre l'alcalde Lluis Recoder i l'associació de veïns de Torre Blanca. En la trobada, en què s'ha presentat la nova junta de l'associació, el seu nou president, Antonio Ortega ha demanat a l'alcalde la reconsideració d'una nova ubicació de les Barraques. Ortega ha exposat el problema amb aquestes paraules::

Antonio Ortega

Les Barraques no haurien d'estar tan a prop de les vivendes perquè la música molesta a la gent.


La resposta de l'alcalde, segons el president, és que s'estudiara una altre possible ubicació de les Barraques per tal de solucionar el problema. Una resposta però que no va acabar de convèncer a Ortega, qui va valorar la reunió d'aquesta manera:

Antonio Ortega

Les promeses es queden en paraules. Haurem d'esperar una resposta definitiva.


La riera, la manca de neteja del barri i la encara no resposta per part de l'ajuntament d'un espai que ha demanat l'associació de veïns a la Masia Torre Blanca per ubicar-hi la seva seu van ser la resta de temes que es van tractar a la reunió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.