L'Associació d'Amics de Pedra i Sang celebra els seus 10 anys amb un Premi Ciutat de Sant Cugat


  • Comparteix:

L'Associació d'Amics de Pedra i Sang ha estat distingida amb un dels Premis Ciutat de Sant Cugat. L'entitat ha rebut aquest guardó per la seva tasca d'acció cultural en general i per la promoció i producció de l'obra de teatre 'Pedra i Sang' de Josep Maria Jaumà. L'obra va complir 10 anys de representació a la sala capitular del Monestir per les festes de Nadal.

L'Associació d'Amics de Pedra i Sang va néixer fa set anys amb la intenció de vetllar per la representació teatral de l'obra 'Pedra i Sang'. Aquesta plataforma cívica canalitza el moviment de suport a l'espectacle, que aquest desembre ha celebrat una dècada de representacions. La directora del muntatge, Dolors Vilarasau, ha repassat els motius que fan d'aquesta representació un element d'identitat santcugatenca.

Dolors Vilarasau

Sigui per la història, perquè ho hem representat en el Monestir o per les ramificacions llegendàries, 'Pedra i Sang' és un fet de cohesió social.




L'obra, escrita per Josep Maria Jaumà, explica l'assassinat de l'Abat Biure l'any 1350 a mans d'uns nobles del Vallès, capitanejats per Berenguer de Saltells.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.