La majoria d'escoles de la ciutat tanca per la Setmana Blanca


Temes relacionats

Acollida desigual de les activitats extraescolars proposades per la Setmana Blanca ( 7/mar/11)

Als avis se'ls gira feina per la Setmana Blanca ( 7/mar/11)


  • Comparteix:

Cada centre s'ha organitzat la setmana segons les seves necessitats

Cada centre s'ha organitzat la setmana segons les seves necessitats

La Setmana Blanca arriba a les escoles de la ciutat. La baixa demanda fa que la majoria d'escoles públiques cancel·lin els casals programats per a les vacances d'hivern. En l'àmbit de les concertades, la situació serà similar, ja que les famílies han optat per opcions alternatives als esplais oferts pels centres i, per tant, gran part de les escoles tancaran les seves instal·lacions aquests dies. Les dues escoles privades de la ciutat han optat per organitzar activitats lúdiques per als seus alumnes.

El Pi d'en Xandri, l'Olivera i el Pins del Vallès són les úniques escoles de la ciutat que organitzen casals durant aquesta setmana. Tot els centres públics de la ciutat van decidir organitzar activitats alternatives per oferir als alumnes durant la setmana de les vacances d'hivern, però la baixa demanda de les famílies ha fet que la majoria es fessin enrere. Aquests casals estant oberts a alumnes d'altres escoles que finalment han decidit tancar el centre.

La portaveu de la comunitat educativa de la ciutat, Anna Fitó, ha explicat que cada família ha triat segons les seves possibilitats.

Anna Fitó

Cada família s'ha organitzat segons la seva economia, la feina o la disponibilitat dels familiars per ocupar-se dels nens.


La majoria d'escoles concertades opta per tancar les seves instal·lacions durant aquesta setmana. L'Avenç i el Thau sí que organitzen activitats per els seus alumnes. El director de l'escola Thau, Ricard Bahí, ha explicat a Cugat.cat que, tot i l'oferta del centre, la majoria de famílies ha optat per altres opcions.

Ricard Bahí

Hem organitzat casals però, tot i això, la inscripció ha estat baixa. Al voltant d'un 10% dels alumnes hi assistiran.


En l'àmbit privat, l'escola Àgora ha fet coincidir l'esquiada anual i els viatges de final de curs amb aquesta setmana i, per tant, una part de l'alumnat passarà la setmana a la neu o de viatge, i la resta farà vacances. El professorat d'aquest centre aprofitarà aquests dies per fer activitats de formació. A l'escola Europa s'han programat casals seguint l'horari habitual del centre, tot i que una part important dels pares i mares ha optat per organitzar-se ells mateixos durant aquesta setmana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.