S'amplia fins a finals d'any el conveni amb Creu Roja pel transport dels discapacitats


  • Comparteix:

L'Ajuntament i la Creu Roja han acordat ampliar fins a finals d'any el conveni per facilitar el transport adaptat als discapacitats. Aquest acord va ser sol·licitat per l'associació d'ajuda als discapacitats, ASDI, per poder continuar oferint el servei de trasllat de les persones amb problemes de mobilitat.

La Creu Roja de Sant Cugat podrà continuar oferint el servei de transport adaptat als discapacitats fins a finals d'any gracies a l'ampliació del conveni que acaba de signar amb l'ajuntament. Ens ho explica el regidor de Sanitat i Serveis Socials, Enric Tomàs.

Enric Tomàs

Hem decidit prorrogar el conveni per continuar col·laborant amb la Creu Roja.


Aquest conveni va ser sol·licitat per l'associació d'ajuda als discapacitats, ASDI. Es tracta d'un acord que contempla les condicions per traslladar persones grans o amb problemes de mobilitat al centre ocupacional EDDA DE CARLI i a l'esplai ASDI.
Des de l'ajuntament, es valora com a positiva aquesta col·laboració que no deixa de ser un pas en la millora de la qualitat de vida dels santcugatencs.

Enric Tomàs

Estem contents d'ajudar a millorar la qualitat de vida dels ciutadans


Aquesta segona ampliació del conveni costarà a l'ajuntament uns 9.500 eurus.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.