La Llar d'Avis de la Parròquia recull l'homenatge de la ciutat remarcant el seu voluntarisme


Temes relacionats

La Llar d'Avis de la Parròquia millora el seu interior amb noves sales d'activitat i una reforma de la teulada (11/des/10)

La Llar d'Avis de la Parròquia celebra el seu 25è aniversari amb diverses activitats (15/nov/05)


  • Comparteix:

La Llar d'Avis de la Parròquia, que ha aconseguit un dels cinc Premis Ciutat de Sant Cugat 2010, han subratllat que tots els seus membres són independents i voluntaris. Precisament, el jurat ha remarcat la implicació i la veterania de l'entitat a la ciutat, que enguany ha arribat al seu 30è aniversari amb una seu remodelada.

La Llar d'Avis va inaugurar la seva seu al carrer de Valldoreix la tardor passada, després de les obres de remodelació que es van realitzar al local de Can Gantxet.

La presidenta de la Llar d'Avis de la Parròquia, Sílvia Flury, ha mostrat el seu agraïment per aquesta distinció.

Sílvia Fleury

En nom de la Llar d'Avis dono les gràcies. Interpreto que és un reconeixement al grup de persones que fa 30 anys van crear aquest projecte.


Flury ha remarcat que ha recollit ella el premi, però que és fruit de diverses generacions i d'un gran teixit ciutadà de la ciutat. Per a la presidenta de l'entitat guardonada, el voluntarisme i la independència de la Llar d'Avis de la Parròquia augmenta el simbolisme del reconeixement.

En aquest sentit, el jurat ha distingit també la tasca de voluntariat i millora de la qualitat de vida de la gent gran de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.